ST. PETERBURG - AVION
DOČEK NOVE GODINE

BUS PREVOZ

Nije dostupan za ovaj aranžman

SOPSTVENI PREVOZ

Nije dostupan za ovaj aranžman

AVIO PREVOZ

Avio prevoz redovnim letom

St. Peterburg - Nova godina Avion

Trajanje i prevoz: 9 dana, AVION
Datum polaska: 28 DECEMBAR
Noćenja i smeštaj: 8 noćenja sa doručkom, Hotel 3***
Obilasci: St. Peterburg, Petropavlovska tvrđava, Puškin, Peterhof, Ermitaž…
Cena: Od 795 €

St. Peterburg, Petrograd, Lenjingrad…nazivi su jednog od najlepših gradova sveta, bisera Finskog zaliva bogate istorije, tradicije i kulture. Broji više od 5 miliona stanovnika. Kroz grad prolazi 65 kanala na kojima se nalazi 45 ostrva. U periodu od 1712 – 1918. godine bio je glavni grad Rusije. Sagradio ga je pre više od tri veka Petar Veliki, jedan od najvećih ruskih vladara, po uzoru na tada čuvene evropske prestonice, dvorove i palate. Petar Veliki je imao izvanredan osećaj za lepo i od evropskih uzora je uzimao samo najbolje.

PROGRAM PUTOVANJA

1. dan BEOGRAD – ST. PETERBURG
Sastanak grupe dva sata pre poletanja na aerodromu “Nikola Tesla”. Let avio kompanije Air Serbia za Sankt Petersburg u 16:50 časova (let JU 674). Sletanje na aerodrom u Sankt Peterburg u 21:40 časova. Transfer do hotela. Smeštaj. Slobodno vreme. Noćenje.
2. dan ST. PETERBURG – PUŠKIN-CARSKO SELO-PAVLOVSK
Doručak. Fakultativni program: Puškin-Carsko Selo, letnja rezidencija Ekaterine Velike, prekrasan dvorac i park površine 107 hektara. Enterijer dvorca fascinira sjajem umetničkih predmeta od poludragog kamena, zlata, portretima dinastije Romanovih. Povodom 300-godišnjice osnivanja Sankt Peterburga završena je obnova čuvene Ćilibarske dvorane, koja je Ekatarininom dvorcu vratila stari sjaj. Pavlovsk, poklon kraljice Ekatarine Velike svome sinu Pavlu I krajem XVIII veka. Ova letnja carska rezidencija je jedna od najbolje očuvanih carskih palata u kojoj ima najviše originalnih predmeta pažljivo sačuvanih od ratnih razaranja. Prelepi park površine 600 hektara bio je osmišljen po uzoru na klasične engleske vrtove. Slobodno vreme. Noćenje.
3. dan ST. PETERBURG – PANORAMSKO RAYGLEDANJE GRADA-PETROPAVLOVSKA TVRĐAVA
Doručak. Panoramsko razgledanje grada autobusom: Nevski prospekt, Kazanjski sabor, Dvorski trg, Admiralitet, Vasiljevsko ostrvo, Ermitaž, Isakijevska saborna crkva, Bronzani konjanik … (bez ulaska u objekte). Fakultativni Doček Nove 2020..godine St. Peterburg – Moskva , avion, 9 dana I 2 / 4 I program: Petropavlovska tvrđava, istorijsko jezgro grada, unutar čijih zidina se nalaze Petropavlovska saborna crkva u kojoj su sahranjeni svi ruski imperatori (počev od Petra I), Istorijski muzej Sankt Peterburga, kao i čuvene tamnice. Slobodno vreme. Noćenje.
4. dan ST. PETERBURG – ERMITAŽ-ODLAZAK DO DVORSKOG TRGA NA DOČEK NOVE GODINE
Doručak. Fakultativni program: Ermitaž, obilazak jednog od najvećih muzeja na svetu, u zdanju Zimskog dvorca, sa preko 3 miliona eksponata. Njegova neprocenjiva zbirka izložena je u 6 zgrada rasporedjenih na Dvorskom trgu i duž reke Neve. Glavna zgrada je Zimski dvorac koji je nekada bio rezidencija ruskih careva, a u njegovoj bogatoj zbirci izdvajaju se remek dela Leonarda Da Vinčija, Ticijana, Rembranta, Mikelanđela i drugih. Muzej je poznat i po
arheološkoj zbirci, zbirci skulptura, zbirci srednjevekovne evropske umetnosti, ali i po svom baroknom izgledu i arhitekturi. Slobodno vreme. Odlazak uveče na Dvorski trg, kod Zimskog dvorca (sa vodičem, metroom), na kome se uz koncerte pod otvorenim nebom i veličanstven vatromet dočekuje Nova godina. Noćenje.
5. dan ST. PETERBURG – MOSKVA – MOSKOVSKI METRO
Doručak. Transfer do železničke stanice. Putovanje za Moskvu u 13:00 časova savremenim vozom Sapsan. Dolazak u Moskvu u 16:40 časova. Transfer do hotela. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Fakultativni program: Moskovski metro, jedan od najlepših i najstarijih metroa na svetu, u kojem čak 44 stanice imaju status kulturnog nasledja. Obilazak nekoliko
najznačajnijih metro stanica, koje su nalik na muzeje bogato dekorisane skulpturama, mozaicima, pozlaćenim floralni ornamentima, mermernim stubovima i portretima nacionalnih heroja. Noćenje.
6. dan MOSKVA – PANORAMSKO RAZGLEDANJE GRADA-MUZEJ PANORAMA BORODINSKE BITKE
Doručak. Panoramsko razgledanje grada autobusom: centar grada, Crveni trg, Kremlj, Crkva Vasilija Blaženog, Boljšoj teatar, Hram Hrista Spasitelja, Novodevičji manastir, vidikovac Vrapčeva brda i Univerzitet “Lomonosov”, Poklonaja gora (Park Pobede) i dr. (bez ulaska u objekte). Fakultativni program: Muzej Panorama Borodinske bitke,
posvećen ratu sa Napoleonom 1812. g. Glavni eksponat muzeja je panorama, ogromno slikano platno dimenzije 115x15m, koje visi u zatvorenom krugu i pretstavlja jedan od najtežih momenata bitke na Borodinskom polju. Slobodno vreme. Noćenje.
7. dan MOSKVA – SERGIJEV POSAD-VEČERNJA MOSKVA
Doručak. Fakultativni program: Sergijev Posad (bivši Zagorsk, 70 km od Moskve), jedan od najstarijih i najvećih ruskih manastirskih kompleksa, centar ruskog pravoslavlja i duhovnosti, ranije rezidencija ruskog patrijarha. Obilazak Troice Sergijeve Lavre, bisera drevnoruske umetnosti i arhitekture. Lavra je, razvijajući se od usamljene drvene crkve u sred
šume u XIV veku, imala različite uloge koje su bile od velikog značaja za rusku istoriju. Slobodno vreme. Večernja Moskva sa reke – vožnja ekskluzivnim brodom-restoranom “Radisson”. Veličanstven pogled sa reke na noćnu Moskvu, jedan od najlepše osvetljenih gradova na svetu. Noćenje.
8. dan MOSKVA – KREMLJ
Doručak. Fakultativni program: Kremlj, najstariji deo Moskve i njen politički, duhovni i istorijski centar, kompleks neponovljiv po svojoj arhitektonskoj i umetničkoj lepoti. Obilazak teritorije, Uspenske crkve u kojoj su krunisani svi ruski carevi, Arhangelske crkve, Car zvona i Car topa, kao i poseta Patrijaršijskoj palati. Slobodno vreme. Noćenje.
9. dan MOSKVA – BEOGRAD
Doručak (lunch paket). Napuštanje hotela i transfer do aerodroma. Let avio kompanije Air Serbia za Beograd u 05:00 časova (let JU 657). Dolazak u Beograd u 06:00 časova. Kraj usluge.

FAKULTATIVNI IZLETI

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA PO OSOBI (podložne su promenama; u sve cene je uračunat vodič, autobus i ulaznice; realizacija i cene fakultativnog programa su garantovani, nezavisno od broja prijavljenih putnika; za broj prijavljenih putnika ispod
15, program ce se realizovati javnim prevozom, metroom. Fakultativni izleti su organizovani od strane lokalne agencije, ino-partnera Organizatora putovanja. Svu odgovornost prilikom izvođenja fakultativnih izleta snosi ino-partner):
• ST.PETERBURG Ermitaž – 40 €, Puškin (Carsko selo) i Pavlovsk – 75 €, Petropavlovska tvrdjava – 30 €
• MOSKVA Kremlj (teritorija i 2 Saborne crkve, Patrijaršijska palata), – 40 €, Sergijev pasad (bivši Zagorsk) – 40 €, Krstarenje rekom Moskvom – 35€, obilazak Moskovskog metroa – 10 €, Panorama Borodinske bitke 30 €
NAPOMENA ZA IZLETE: Izleti: Puškin + Pavlovsk u St.Peterburgu i Kremlj (teritorija i 2 Saborne crkve) u Moskvi moraju biti najavljeni i uplaćeni u agenciji prilikom uplate ili najkasnije do 06.12.2019. Nakon 06.12. neće biti moguće. Stranke imaju mogućnost da uplate sve fakultativne izlete u agenciji.

OPIS SMEŠTAJA

OPIS I LOKACIJA HOTELA:
smeštaj je u St. Peterburgu i Moskvi (Rusija) u navedenim hotelima do popune mesta ili sličnim:
S.Peterburg, Hotel Pulkovskaya 4* www.parkinn.com/hotelpulkovskaya-stpetersburg
Nalazi se na Moskovskom prospektu, ima odličnu vezu sa centrom. Metro stanica je u blizini, što daje mogućnost da se bez mnogo napora stigne do glavnih znamenitosti grada. U sadržaju hotela su restorani: pivni, sa sopstvenom mini pivarom poznate marke Paulaner i živom muzikom svake veceri; japanski restoran sa velikim izborom specijaliteta. Opremljeni fitness centar, sa bazenom, saunama i masažnim tretmanima.
Moskva, Hotel Delta 4* www.izmailovo.ru
Hotel Delta se nalazi u hotelskom kompleksu Izmailovo. Metro stanica je na oko 100 m od hotela. Sama vožnja metroom do Crvenog trga traje 15 min (pešačenjem od hotela 25-30 min), što je od velikog značaja za efektivno korišćenje slobodnog vremena. U sklopu kompleksa je sve što je turistima i gostima grada potrebno – jeftini restorani brze hrane, tržni centar, kao i velika pijaca suvenira.
Hotel je u potpunosti renoviran. Doručak švedski sto.

OPIS SOBA 28.12.-05.01.2020..
Doček Nove Godine 1/2 soba ND 795€

Šifra: #1

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
• Povratni avionski prevoz na svim relacijama kompanijom Air Serbia
• Troškove avio-taksi (cca 117€, podložno je promeni)
• Prevoz vozom Sapsan- St.Peterburg-Moskva
• Transferi prema programu
Doček Nove 2020..godine St. Peterburg – Moskva , avion, 9 dana I 3 / 4 I
• Smeštaj u St. Peterburgu (4 noćenja sa doručkom – švedski sto) u hotelu sa 4* u 1/2 sobama
• Smeštaj u Moskvi (4 noćenja sa doručkom – švedski sto) u hotelu sa 4* u  1/2 sobama
• Panoramsko razgledanje Moskve i St. Peterburga
• Troškove organizacije aranžamana
• Usluge pratioca grupe
• Usluge licenciranog vodiča na destinaciji

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
• Obrok u avionu
• Individualno međunarodno zdravstveno osiguranje PREPORUKA AGENCIJE JE DA PUTNIK POSEDUJE OVU VRSTU OSIGURANJA.
• Fakultativni programi u Moskvi i St. Peterburgu
• Individualne troškove
DOPLATE ZA 1/1 SOBU: – 125€
POPUSTI:
Deca od 2 – 12 godina – plaćaju 735€ u pratnji dve punoplatežne osobe (ima sedište u avionu, ima dopunski lezaj u hotelima)
Treća odrasla osoba –plaća 795€ Smeštaj treće osobe u dvokrevetnoj sobi, na dopunskom ležaju*, isključivo na upit * dopunski ležaji su nestandardni i nepogodni za osobe krupnije građe.

NAČINI PLAĆANJA ARANŽMANA
1. 30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% najkasnije 10 dana pre putovanja
2. 30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% u jednakim mesečnim ratama čekovima građana  najkasnije do 15.04.2020.

+ OPIS

St. Peterburg, Petrograd, Lenjingrad…nazivi su jednog od najlepših gradova sveta, bisera Finskog zaliva bogate istorije, tradicije i kulture. Broji više od 5 miliona stanovnika. Kroz grad prolazi 65 kanala na kojima se nalazi 45 ostrva. U periodu od 1712 – 1918. godine bio je glavni grad Rusije. Sagradio ga je pre više od tri veka Petar Veliki, jedan od najvećih ruskih vladara, po uzoru na tada čuvene evropske prestonice, dvorove i palate. Petar Veliki je imao izvanredan osećaj za lepo i od evropskih uzora je uzimao samo najbolje.

PROGRAM PUTOVANJA

1. dan BEOGRAD – ST. PETERBURG
Sastanak grupe dva sata pre poletanja na aerodromu “Nikola Tesla”. Let avio kompanije Air Serbia za Sankt Petersburg u 16:50 časova (let JU 674). Sletanje na aerodrom u Sankt Peterburg u 21:40 časova. Transfer do hotela. Smeštaj. Slobodno vreme. Noćenje.
2. dan ST. PETERBURG – PUŠKIN-CARSKO SELO-PAVLOVSK
Doručak. Fakultativni program: Puškin-Carsko Selo, letnja rezidencija Ekaterine Velike, prekrasan dvorac i park površine 107 hektara. Enterijer dvorca fascinira sjajem umetničkih predmeta od poludragog kamena, zlata, portretima dinastije Romanovih. Povodom 300-godišnjice osnivanja Sankt Peterburga završena je obnova čuvene Ćilibarske dvorane, koja je Ekatarininom dvorcu vratila stari sjaj. Pavlovsk, poklon kraljice Ekatarine Velike svome sinu Pavlu I krajem XVIII veka. Ova letnja carska rezidencija je jedna od najbolje očuvanih carskih palata u kojoj ima najviše originalnih predmeta pažljivo sačuvanih od ratnih razaranja. Prelepi park površine 600 hektara bio je osmišljen po uzoru na klasične engleske vrtove. Slobodno vreme. Noćenje.
3. dan ST. PETERBURG – PANORAMSKO RAYGLEDANJE GRADA-PETROPAVLOVSKA TVRĐAVA
Doručak. Panoramsko razgledanje grada autobusom: Nevski prospekt, Kazanjski sabor, Dvorski trg, Admiralitet, Vasiljevsko ostrvo, Ermitaž, Isakijevska saborna crkva, Bronzani konjanik … (bez ulaska u objekte). Fakultativni Doček Nove 2020..godine St. Peterburg – Moskva , avion, 9 dana I 2 / 4 I program: Petropavlovska tvrđava, istorijsko jezgro grada, unutar čijih zidina se nalaze Petropavlovska saborna crkva u kojoj su sahranjeni svi ruski imperatori (počev od Petra I), Istorijski muzej Sankt Peterburga, kao i čuvene tamnice. Slobodno vreme. Noćenje.
4. dan ST. PETERBURG – ERMITAŽ-ODLAZAK DO DVORSKOG TRGA NA DOČEK NOVE GODINE
Doručak. Fakultativni program: Ermitaž, obilazak jednog od najvećih muzeja na svetu, u zdanju Zimskog dvorca, sa preko 3 miliona eksponata. Njegova neprocenjiva zbirka izložena je u 6 zgrada rasporedjenih na Dvorskom trgu i duž reke Neve. Glavna zgrada je Zimski dvorac koji je nekada bio rezidencija ruskih careva, a u njegovoj bogatoj zbirci izdvajaju se remek dela Leonarda Da Vinčija, Ticijana, Rembranta, Mikelanđela i drugih. Muzej je poznat i po
arheološkoj zbirci, zbirci skulptura, zbirci srednjevekovne evropske umetnosti, ali i po svom baroknom izgledu i arhitekturi. Slobodno vreme. Odlazak uveče na Dvorski trg, kod Zimskog dvorca (sa vodičem, metroom), na kome se uz koncerte pod otvorenim nebom i veličanstven vatromet dočekuje Nova godina. Noćenje.
5. dan ST. PETERBURG – MOSKVA – MOSKOVSKI METRO
Doručak. Transfer do železničke stanice. Putovanje za Moskvu u 13:00 časova savremenim vozom Sapsan. Dolazak u Moskvu u 16:40 časova. Transfer do hotela. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Fakultativni program: Moskovski metro, jedan od najlepših i najstarijih metroa na svetu, u kojem čak 44 stanice imaju status kulturnog nasledja. Obilazak nekoliko
najznačajnijih metro stanica, koje su nalik na muzeje bogato dekorisane skulpturama, mozaicima, pozlaćenim floralni ornamentima, mermernim stubovima i portretima nacionalnih heroja. Noćenje.
6. dan MOSKVA – PANORAMSKO RAZGLEDANJE GRADA-MUZEJ PANORAMA BORODINSKE BITKE
Doručak. Panoramsko razgledanje grada autobusom: centar grada, Crveni trg, Kremlj, Crkva Vasilija Blaženog, Boljšoj teatar, Hram Hrista Spasitelja, Novodevičji manastir, vidikovac Vrapčeva brda i Univerzitet “Lomonosov”, Poklonaja gora (Park Pobede) i dr. (bez ulaska u objekte). Fakultativni program: Muzej Panorama Borodinske bitke,
posvećen ratu sa Napoleonom 1812. g. Glavni eksponat muzeja je panorama, ogromno slikano platno dimenzije 115x15m, koje visi u zatvorenom krugu i pretstavlja jedan od najtežih momenata bitke na Borodinskom polju. Slobodno vreme. Noćenje.
7. dan MOSKVA – SERGIJEV POSAD-VEČERNJA MOSKVA
Doručak. Fakultativni program: Sergijev Posad (bivši Zagorsk, 70 km od Moskve), jedan od najstarijih i najvećih ruskih manastirskih kompleksa, centar ruskog pravoslavlja i duhovnosti, ranije rezidencija ruskog patrijarha. Obilazak Troice Sergijeve Lavre, bisera drevnoruske umetnosti i arhitekture. Lavra je, razvijajući se od usamljene drvene crkve u sred
šume u XIV veku, imala različite uloge koje su bile od velikog značaja za rusku istoriju. Slobodno vreme. Večernja Moskva sa reke – vožnja ekskluzivnim brodom-restoranom “Radisson”. Veličanstven pogled sa reke na noćnu Moskvu, jedan od najlepše osvetljenih gradova na svetu. Noćenje.
8. dan MOSKVA – KREMLJ
Doručak. Fakultativni program: Kremlj, najstariji deo Moskve i njen politički, duhovni i istorijski centar, kompleks neponovljiv po svojoj arhitektonskoj i umetničkoj lepoti. Obilazak teritorije, Uspenske crkve u kojoj su krunisani svi ruski carevi, Arhangelske crkve, Car zvona i Car topa, kao i poseta Patrijaršijskoj palati. Slobodno vreme. Noćenje.
9. dan MOSKVA – BEOGRAD
Doručak (lunch paket). Napuštanje hotela i transfer do aerodroma. Let avio kompanije Air Serbia za Beograd u 05:00 časova (let JU 657). Dolazak u Beograd u 06:00 časova. Kraj usluge.

FAKULTATIVNI IZLETI

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA PO OSOBI (podložne su promenama; u sve cene je uračunat vodič, autobus i ulaznice; realizacija i cene fakultativnog programa su garantovani, nezavisno od broja prijavljenih putnika; za broj prijavljenih putnika ispod
15, program ce se realizovati javnim prevozom, metroom. Fakultativni izleti su organizovani od strane lokalne agencije, ino-partnera Organizatora putovanja. Svu odgovornost prilikom izvođenja fakultativnih izleta snosi ino-partner):
• ST.PETERBURG Ermitaž – 40 €, Puškin (Carsko selo) i Pavlovsk – 75 €, Petropavlovska tvrdjava – 30 €
• MOSKVA Kremlj (teritorija i 2 Saborne crkve, Patrijaršijska palata), – 40 €, Sergijev pasad (bivši Zagorsk) – 40 €, Krstarenje rekom Moskvom – 35€, obilazak Moskovskog metroa – 10 €, Panorama Borodinske bitke 30 €
NAPOMENA ZA IZLETE: Izleti: Puškin + Pavlovsk u St.Peterburgu i Kremlj (teritorija i 2 Saborne crkve) u Moskvi moraju biti najavljeni i uplaćeni u agenciji prilikom uplate ili najkasnije do 06.12.2019. Nakon 06.12. neće biti moguće. Stranke imaju mogućnost da uplate sve fakultativne izlete u agenciji.

OPIS SMEŠTAJA

OPIS I LOKACIJA HOTELA:
smeštaj je u St. Peterburgu i Moskvi (Rusija) u navedenim hotelima do popune mesta ili sličnim:
S.Peterburg, Hotel Pulkovskaya 4* www.parkinn.com/hotelpulkovskaya-stpetersburg
Nalazi se na Moskovskom prospektu, ima odličnu vezu sa centrom. Metro stanica je u blizini, što daje mogućnost da se bez mnogo napora stigne do glavnih znamenitosti grada. U sadržaju hotela su restorani: pivni, sa sopstvenom mini pivarom poznate marke Paulaner i živom muzikom svake veceri; japanski restoran sa velikim izborom specijaliteta. Opremljeni fitness centar, sa bazenom, saunama i masažnim tretmanima.
Moskva, Hotel Delta 4* www.izmailovo.ru
Hotel Delta se nalazi u hotelskom kompleksu Izmailovo. Metro stanica je na oko 100 m od hotela. Sama vožnja metroom do Crvenog trga traje 15 min (pešačenjem od hotela 25-30 min), što je od velikog značaja za efektivno korišćenje slobodnog vremena. U sklopu kompleksa je sve što je turistima i gostima grada potrebno – jeftini restorani brze hrane, tržni centar, kao i velika pijaca suvenira.
Hotel je u potpunosti renoviran. Doručak švedski sto.

+ CENOVNIK
OPIS SOBA 28.12.-05.01.2020..
Doček Nove Godine 1/2 soba ND 795€

Šifra: #1

+ NAPOMENE

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
• Povratni avionski prevoz na svim relacijama kompanijom Air Serbia
• Troškove avio-taksi (cca 117€, podložno je promeni)
• Prevoz vozom Sapsan- St.Peterburg-Moskva
• Transferi prema programu
Doček Nove 2020..godine St. Peterburg – Moskva , avion, 9 dana I 3 / 4 I
• Smeštaj u St. Peterburgu (4 noćenja sa doručkom – švedski sto) u hotelu sa 4* u 1/2 sobama
• Smeštaj u Moskvi (4 noćenja sa doručkom – švedski sto) u hotelu sa 4* u  1/2 sobama
• Panoramsko razgledanje Moskve i St. Peterburga
• Troškove organizacije aranžamana
• Usluge pratioca grupe
• Usluge licenciranog vodiča na destinaciji

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
• Obrok u avionu
• Individualno međunarodno zdravstveno osiguranje PREPORUKA AGENCIJE JE DA PUTNIK POSEDUJE OVU VRSTU OSIGURANJA.
• Fakultativni programi u Moskvi i St. Peterburgu
• Individualne troškove
DOPLATE ZA 1/1 SOBU: – 125€
POPUSTI:
Deca od 2 – 12 godina – plaćaju 735€ u pratnji dve punoplatežne osobe (ima sedište u avionu, ima dopunski lezaj u hotelima)
Treća odrasla osoba –plaća 795€ Smeštaj treće osobe u dvokrevetnoj sobi, na dopunskom ležaju*, isključivo na upit * dopunski ležaji su nestandardni i nepogodni za osobe krupnije građe.

+ USLOVI PLAĆANJA

NAČINI PLAĆANJA ARANŽMANA
1. 30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% najkasnije 10 dana pre putovanja
2. 30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% u jednakim mesečnim ratama čekovima građana  najkasnije do 15.04.2020.

MOŽDA VAM SE SVIDI

Pariz, Nova godina – Avion

Madrid, Nova godina – Avion

St. Peterburg – Nova godina Avion

062 853 9397

ponedeljak-petak 10:00-20:00

IMATE PITANJE?

smestaj na tasosu baner
Uniqua baner
Facebook Pagelike Widget

© 2019 Feragosto Travel

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera. Zvanični su samo štampani programi putovanja, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji.