HOTEL JUNIOR 3*
KOPAONIK, SRBIJA SKIJANJE

BUS PREVOZ

Prevoz kvalitetnim autobusima turističke klase

SOPSTVENI PREVOZ

Krenite na put vašim vozilom

AVIO PREVOZ

Avio prevoz nije dostupan na ovoj destinaciji

Hotel Junior 3*, Kopaonik - Zima 2020/21

OPIS HOTELA

Hotel Junior se nalazi u turističkom centru Brzeće, na obroncima Kopaonika, na idealnoj nadmorskoj visini od 1100 metara.

U sastav ovog kompleksa ulaze Hotel Junior i Depadans Junior sa ukupno oko 350 kreveta. Hotel Junior raspolaže sa 68 soba i 10 apartmana.
Sadržaj soba/apartmana: Sve sobe i apartmani imaju satelitski TV , priključak za internet, telefon, frižider, sef, T/WC i fen. Neki apartmani imaju dnevni boravak, kuhinju, đakuzi, saunu, garderober i dodatni wc.
Depadans Junior raspolaže sa 34 sobe/ app. Sve sobe i apartmani imaju TV,  telefon i TWC

Hotelski kompleksa Junior radi cele sezone kako sa grupama tako i sa individulalcima nudeći svakom gostu sve što je potrebno za kvalitetan odmor ili rad.

Tradicionalna gostoljubivost, okruženje i usluge koje pružamo čine hotel Junior centralnim objektom turističke ponude Brzeća.

Rizort Junior je idealno mesto za organizovanje poslovnih sastanaka, sportskih i rekreativnih aktivnosti kao i za opuštanje i uživanje u mirnoj i autentičnoj prirodi.

U svom vlasništvu ima veliki broj nasavremenijij terena koji svojim kvalitetom privlače kako amatere tako i profesionalne ekipe koje svoje pripreme organizuju u Brzeću i hotelu Junior.

Rizort Junior poseduje sopstvenu ski stazu koja će početnicima pomoći da savladaju prve korake neposredno uz sam smeštaj i koju mogu koristiti potpuno besplatno. Iako je hotelska ski staza prvenstveno prilagođena novim skijašima, neće ostaviti ravnodušnim ni iskusnije skijaše.

Dodatni sadržaj: lobby bar, restoran, kafić, diskoteka, teretana, bazen, sauna, 2 đakuzija, hamam tušeie, soba za relaksaciju sa masažom, frizerski salon, igraonica, bilijar, stoni tenis, video bim, TV sa satelitskim programima, prodavnica, bankomat, menjačnica, dežurni lekar i business kutak. Korisnicima interneta je u hotelskom holu omogućen wireless priključak. Otvoreni kamin upotpunjava toplinu čitavog prostora. U okviru hotelskog kompleksa Hotel Junior *** All seson resort – Spa center, koji se prostire na površini od oko 8 ha, smešteni su brojni sportski tereni, sopstvena ski staza i prostrani parking (sa video nadzorom i obezbeđenjem) za putnička vozila i autobuse. Gostima mogu uživati u odmoru i rekreaciji uz letnje i zimske sportove i organizovane šetnje.

Restorani:

Raznovrsna, zdrava, kvalitetna i ukusna hrana koju pripremaju vrhunski kuvari, postala je prepoznatljiv znak kvaliteta hotela Junior.
Glavni restoran “Four Seasons” raspolaže sa 300 sedećih mesta.
A la carte “Vincenzo”, u kome možete isprobati specijalitete domaće i inter-nacionalne kuhinje, raspolaže sa dodatnih 80 mesta.
Restorani našeg hotela su idealno mesto za organizovanje poslovnih sastanaka, rođendana, svadbi i drugih svečanih događaja.

Tokom cele godine, gostima je na raspolaganju i bašta restorana “Vincenzo”.

Wellness:

Odlazak u Spa centar hotela Junior je jedan od načina opuštanja od prebrzog načina života i sakupljenog stresa.
Blagotvorni sadržaji Spa centra prilagođeni su potrebama današnjeg vremena i kreirani za trenutak Vašeg doživljaja.
Na raspolaganju su Vam mali bazen, sauna, 2 jacuzzi kade, 2 tuš hamama i soba za masažu.

Kongres:

U okviru kongresnog centra nalaze se tri sale: “Atina”, kapaciteta do 180 mesta i dve manje “Platon” i “Tesla”, kapaciteta do 60 mesta.
Kapaciteti i multifunkcionalnost ovih sala omogućavaju organizaciju kongresa, konferencija, prezentacija, seminara, simpozijuma i drugih vrsta događaja.
Sale raspolažu kompletnom elektronskom opremom (flipchart, projektor, video beam, internet konekcija).

Sport:

Hotel “JUNIOR” ***- All seasons sports & spa resort nalazi se u Brzeću na idealnoj nadmorskoj visini od 1100 m, što se uklapa u optimalne visinske uslove za kvalitetne sportske trenažne procese.
Optimalna nadmorska visina na kojoj se nalazi hotel, omogućava sprovođenje treninga sa maksimalnim intezitetima i postojanje svih pozitivnih komponenti nedostatka kiseonika u cilju poboljšanja performansi sportista.

Na prostoru od 8 hektara smešteni su brojni sportski tereni: 5 terena za fudbal, 6 terena za košarku, 6 terena za tenis, 6 terena za odbojku, 2 terena za rukomet, uključujući i savremeno opremljenu teretanu.

Hotel raspolaže i svim potrebnim kapacitetima za pripreme sportista borilačkih veština. U neposrednjoj blizini hotela su brojne staze, šumski i otvoreni putevi na nadmorskoj visini od 1200 m nadmorske visine, pogodnih za trčanje i šetnju.

Čist vazduh, optimalna temperatura, različitost terena i optimalna nadmorska visina, predstavljaju izuzetno povoljan prirodni ambijent za svaki boravak i rad, a posebno mogu biti „vetar u jedra“ svim sportistima, za postizanje vrhunskih rezultata

OPIS SMEŠTAJA

Economic soba (15 – 21m²) sadrži: kablovsku televiziju, lični sef, telefon sa direktnim biranjem, kablovski i bežični internet, mini bar,elektronsko zaključavanje vrata, pisaći sto, prozore koji se otvaraju i kupatilo (tuš kabina, fen za kosu, ogledalo za gornji deo figure, kozmetičko ogledalo, SOS signal). U ovoj sobi mogu boraviti najviše 2 osobe.

Standard soba (21,5 – 25m²) sadrži: kablovsku televiziju, lični sef, telefon sa direktnim biranjem, kablovski i bežični internet, mini bar,elektronsko zaključavanje vrata, pisaći sto, prozore koji se otvaraju i kupatilo (tuš kabina, fen za kosu, ogledalo za gornji deo figure, kozmetičko ogledalo, SOS signal). U ovoj sobi može boraviti najviše 4 osobe.

Comfort soba (25 – 33,5m²) sadrži: kablovsku televiziju, lični sef, telefon sa direktnim biranjem, kablovski i bežični internet, mini bar,elektronsko zaključavanje vrata, pisaći sto, prozore koji se otvaraju i kupatilo (tuš kabina, fen za kosu, ogledalo za gornji deo figure, kozmetičko ogledalo, SOS signal). U ovoj sobi može boraviti najviše 4 osobe.

Family soba (33,5 – 37m²) sa dve odvojene prostorije sadrži: kablovsku televiziju, lični sef, telefon sa direktnim biranjem, kablovski i bežični internet, mini bar,elektronsko zaključavanje vrata, pisaći sto, prozore koji se otvaraju i kupatilo (tuš kabina, fen za kosu, ogledalo za gornji deo figure, kozmetičko ogledalo, SOS signal). U ovoj sobi može boraviti najviše 5 osoba.

De lux apartman (47,5m²) sastoji se od spavaće sobe sa kupatilom (jacuzzi kada, tuš kabina, fen za kosu, ogledalo za gornji deo figure, kozmetičko ogledalo, SOS signal) i jacuzzi kadom, dnevnim boravkom i još jednim kupatilom. Sadrži: kablovsku televiziju, lični sef, telefon sa direktnim biranjem, kablovski i bežični internet, mini bar,elektronsko zaključavanje vrata, pisaći sto i prozore koji se otvaraju.  U ovom apartmanu mogu boraviti najviše 2 osobe.

Family apartman (48,5 – 56 m²) sastoji se od 2 spavaće sobe i dnevnog boravka. Sadrži: kablovsku televiziju, lični sef, telefon sa direktnim biranjem, kablovski i bežični internet, mini bar,elektronsko zaključavanje vrata, pisaći sto, prozore koji se otvaraju i kupatilo (tuš kabina, fen za kosu, ogledalo za gornji deo figure, kozmetičko ogledalo, SOS signal). U ovom apartmanu mogu boraviti najviše 4 osobe.

Superior apartman (83m²) sastoji se od 2 spavaće sobe i dnevnog boravka. Sadrži: kablovsku televiziju, lični sef, telefon sa direktnim biranjem, kablovski i bežični internet, mini bar,elektronsko zaključavanje vrata, pisaći sto, prozore koji se otvaraju i 2 kupatila (tuš kabina/ jacuzzi kada, fen za kosu, ogledalo za gornji deo figure, kozmetičko ogledalo, SOS signal). U ovom apartmanu mogu boraviti najviše 4 osobe.

 Spa apartman (100m²) sastoji se od spavaće sobe sa kupatilom (jacuzzi kada, tuš kabina, fen za kosu, ogledalo za gornji deo figure, kozmetičko ogledalo, SOS signal), dnevnog boravka, još jednog kupatila i zatvorene terase sa jacuzzi kadom i saunom. Sadrži: kablovsku televiziju, lični sef, telefon sa direktnim biranjem, kablovski i bežični internet, mini bar,elektronsko zaključavanje vrata, pisaći sto i prozore koji se otvaraju.  U ovom apartmanu mogu boraviti najviše 2 osobe.

 Deluxe i deluxe + sobe  nalaze se u mirnom delu Konačišta Junior. Prilagođene su porodicama sa malom decom, poslovnim ljudima kao i osobama sa invaliditetom. Kao deo All seasons sport and spa resort-a usko su povezane sa Hotelom Junior, a gostima su na raspolaganju i svi sadržaji koji su u sklopu hotela Junior.

 Deluxe soba (17 m²) sadrži: kablovsku televiziju, lični sef, telefon sa direktnim biranjem, kablovski i bežični internet, mini bar, elektronsko zaključavanje vrata, pisaći sto, prozore koji se otvaraju i kupatilo (tuš kabina, fen za kosu, ogledalo za gornji deo figure, kozmetičko ogledalo, SOS signal). U ovoj sobi mogu boraviti najviše 2 osobe.

Deluxe + soba (22 m²) sadrži: kablovsku televiziju, lični sef, telefon sa direktnim biranjem, kablovski i bežični internet, mini bar, elektronsko zaključavanje vrata, pisaći sto, prozore koji se otvaraju i kupatilo (tuš kabina, fen za kosu, ogledalo za gornji deo figure, kozmetičko ogledalo, SOS signal). U ovoj sobi mogu boraviti najviše 3 osobe (2 odraslih i 1 dete)..

 

USLOVI PLAĆANJA:

 • Uplata akontacije od najmanje 30% dva dana po izdavanju profakture, a ostatak 15 dana pre ulaska u hotel. Ukoliko dođe do nepoštovanja roka, hotel Junior zadržava pravo da otkaže rezervaciju.

CENE NE UKLJUČUJU:

 • Boravišnu taksu po ceni od: deca od 7 do 15 godina 50 RSD, a preko 15 godina 100 RSD, po danu, deca do 7 godina oslobođena su plaćanja boravišne takse

CENA UKLJUČUJE:

 • Cenu po sobi po noćI. Smeštaj na bazi noćenja sa polupansionom (HB), doručak i večera – švedski sto (u slučaju promene situacije zbog virusa COVID 19 – set meni),za određeni broj osoba, u sobi koju izaberete, a sve u zavisnosti od kolone koju posmatrate.
 • PDV

DOPLATE ZA DECU:

 • Prvo dete 0-6 godina u pratnji dve odrasle osobe besplatno – ako koristi zajednički ležaj.
 • Drugo dete 0-6 godina kao i dete od 7-11 godina u pratnji dve odrasle. punoplative osobe plaća 1.400 RSD smeštaj sa polupansionom po
TERMIN POLUPANSION 30.09 – 20.12.2020 20-27.12.2020
6=7 noći
03-10.01.2021
min noćenja 5
10.-31.01.2021
6=7 noći
31.01-16.02.2021
min noćenja 5
16.-28.02.2021
6=7 noći
NOVA GODINA
27/12-03/01
Cena sobe za 2 osobe ECONOMIC SOBA 6.350 6.800 9.300 7.400 9.100 7.400 67.400
STANDARD SOBA 7.150 7.600 10.100 8.200 9.900 8.200 75.600
COMFORT SOBA 7.750 8.200 10.700 8.800 10.500 8.800 78.000
PORODIČNA SOBA 8.750 9.200 11.700 9.800 11.500 9.800 87.000
Cena sobe za 3 osobe STANDARD SOBA 9.150 9.600 12.100 10.200 11.900 10.200 86.600
COMFORT SOBA 9.750 10.200 12.700 10.800 12.500 10.800 89.000
PORODIČNA SOBA 10.750 11.200 13.700 11.800 13.500 11.800 98.000
Cena sobe za 4 osobe STANDARD SOBA 11.150 11.600 14.100 12.200 13.900 12.200 /
COMFORT SOBA 11.750 12.200 14.700 12.800 14.500 12.800 119.063
PORODIČNA SOBA 12.750 13.200 15.700 13.800 15.500 13.800 128.063

CENOVNIK PO SOBI/PO NOĆI 2020-2021. Smeštaj na bazi noćenja sa polupansionom (HB), doručak i večera – švedski sto.

DOPLATE ZA DECU:

 • Prvo dete 0-6 godina u pratnji dve odrasle osobe besplatno – ako koristi zajednički ležaj.
 • Drugo dete 0-6 godina kao i dete od 7-11 godina u pratnji dve odrasle. punoplative osobe plaća 1.400 RSD smeštaj sa polupansionom po

DELUXE SOBE JUNIOR

CENOVNIK PO SOBI/ PO NOĆI 2020-2021

SOBA min
noćenja
DELUXE SOBA DELUXE + SOBA
ZA 2 OSOBE ZA 2 OSOBE ZA 3 OSOBE
PERIOD HB HB HB
30.09 – 20.12.2020 7.750 8.750 10.750
20.12 – 27.12.2020 9.100 9.700 11.700
03.01 – 10.01.2021 5 11.600 12.200 14.200
10.01 – 31.01.2021 9.700 10.300 12.300
31.01 – 16.02.2021 5 11.400 12.000 14.000
16.02 – 28.02.2021 9.700 10.300 12.300

CENOVNIK PO SOBI/PO NOĆI 2020-2021. Smeštaj na bazi noćenja sa polupansionom (HB), doručak i večera – švedski sto.

DOPLATE ZA DECU:

 • Prvo dete 0-6 godina u pratnji dve odrasle osobe besplatno – ako koristi zajednički ležaj.
 • Drugo dete 0-6 godina kao i dete od 7-11 godina u pratnji dve odrasle. punoplative osobe plaća 1.400 RSD smeštaj sa polupansionom po

APARTMANI JUNIOR

CENOVNIK NAJAM/ PO NOĆI 2020-2021

APARTMAN min
noćenja
DELUX
(1-2 pax)
FAMILY
(1-4 pax)
SUPERIOR
(1-4 pax)
SPA
(1-2 pax)
PERIOD NA NA NA NA
30.09 – 20.12.2020 10.600 14.600 16.600 24.600
20.12 – 27.12.2020 11.800 15.800 17.800 25.800
03.01 – 10.01.2021
31.01 – 16.02.2021
5 14.100 18.100 20.100 28.100
10.01 – 31.01.2021 12.000 16.000 18.000 26.000
16.02 – 28.02.2021 11.300 15.300 17.300 25.300

CENA UKLJUČUJE:

-Najam apartmana po danu

-PDV

DOPLATA ZA OBROKE:

-Doručak 300 rsd za odrasle / 150 rsd za decu 7-11 god

-Večera 500 rsd za odrasle / 250 rsd za decu 7-11 god

AUTOBUS Polazak Tip prevoza Odrasli Deca (2-9,99) Bebe (0-1,99)
Beograd (subota, nedelja) OW – jedan pravac  15 11 /
RT – povratna  25 18 /
Novi Sad (nedelja) OW – jedan pravac 19 12 /
RT – povratna  26  16  /
MINIBUS od vrata do vrata Polazak Tip prevoza Odrasli Deca (2-9,99) Bebe (0-1,99)
Beograd (subota, nedelja) OW – jedan pravac  20  20  /
RT – povratna  40  40  /

Cene su izražene u € po osobi

+ OPIS

OPIS HOTELA

Hotel Junior se nalazi u turističkom centru Brzeće, na obroncima Kopaonika, na idealnoj nadmorskoj visini od 1100 metara.

U sastav ovog kompleksa ulaze Hotel Junior i Depadans Junior sa ukupno oko 350 kreveta. Hotel Junior raspolaže sa 68 soba i 10 apartmana.
Sadržaj soba/apartmana: Sve sobe i apartmani imaju satelitski TV , priključak za internet, telefon, frižider, sef, T/WC i fen. Neki apartmani imaju dnevni boravak, kuhinju, đakuzi, saunu, garderober i dodatni wc.
Depadans Junior raspolaže sa 34 sobe/ app. Sve sobe i apartmani imaju TV,  telefon i TWC

Hotelski kompleksa Junior radi cele sezone kako sa grupama tako i sa individulalcima nudeći svakom gostu sve što je potrebno za kvalitetan odmor ili rad.

Tradicionalna gostoljubivost, okruženje i usluge koje pružamo čine hotel Junior centralnim objektom turističke ponude Brzeća.

Rizort Junior je idealno mesto za organizovanje poslovnih sastanaka, sportskih i rekreativnih aktivnosti kao i za opuštanje i uživanje u mirnoj i autentičnoj prirodi.

U svom vlasništvu ima veliki broj nasavremenijij terena koji svojim kvalitetom privlače kako amatere tako i profesionalne ekipe koje svoje pripreme organizuju u Brzeću i hotelu Junior.

Rizort Junior poseduje sopstvenu ski stazu koja će početnicima pomoći da savladaju prve korake neposredno uz sam smeštaj i koju mogu koristiti potpuno besplatno. Iako je hotelska ski staza prvenstveno prilagođena novim skijašima, neće ostaviti ravnodušnim ni iskusnije skijaše.

Dodatni sadržaj: lobby bar, restoran, kafić, diskoteka, teretana, bazen, sauna, 2 đakuzija, hamam tušeie, soba za relaksaciju sa masažom, frizerski salon, igraonica, bilijar, stoni tenis, video bim, TV sa satelitskim programima, prodavnica, bankomat, menjačnica, dežurni lekar i business kutak. Korisnicima interneta je u hotelskom holu omogućen wireless priključak. Otvoreni kamin upotpunjava toplinu čitavog prostora. U okviru hotelskog kompleksa Hotel Junior *** All seson resort – Spa center, koji se prostire na površini od oko 8 ha, smešteni su brojni sportski tereni, sopstvena ski staza i prostrani parking (sa video nadzorom i obezbeđenjem) za putnička vozila i autobuse. Gostima mogu uživati u odmoru i rekreaciji uz letnje i zimske sportove i organizovane šetnje.

Restorani:

Raznovrsna, zdrava, kvalitetna i ukusna hrana koju pripremaju vrhunski kuvari, postala je prepoznatljiv znak kvaliteta hotela Junior.
Glavni restoran “Four Seasons” raspolaže sa 300 sedećih mesta.
A la carte “Vincenzo”, u kome možete isprobati specijalitete domaće i inter-nacionalne kuhinje, raspolaže sa dodatnih 80 mesta.
Restorani našeg hotela su idealno mesto za organizovanje poslovnih sastanaka, rođendana, svadbi i drugih svečanih događaja.

Tokom cele godine, gostima je na raspolaganju i bašta restorana “Vincenzo”.

Wellness:

Odlazak u Spa centar hotela Junior je jedan od načina opuštanja od prebrzog načina života i sakupljenog stresa.
Blagotvorni sadržaji Spa centra prilagođeni su potrebama današnjeg vremena i kreirani za trenutak Vašeg doživljaja.
Na raspolaganju su Vam mali bazen, sauna, 2 jacuzzi kade, 2 tuš hamama i soba za masažu.

Kongres:

U okviru kongresnog centra nalaze se tri sale: “Atina”, kapaciteta do 180 mesta i dve manje “Platon” i “Tesla”, kapaciteta do 60 mesta.
Kapaciteti i multifunkcionalnost ovih sala omogućavaju organizaciju kongresa, konferencija, prezentacija, seminara, simpozijuma i drugih vrsta događaja.
Sale raspolažu kompletnom elektronskom opremom (flipchart, projektor, video beam, internet konekcija).

Sport:

Hotel “JUNIOR” ***- All seasons sports & spa resort nalazi se u Brzeću na idealnoj nadmorskoj visini od 1100 m, što se uklapa u optimalne visinske uslove za kvalitetne sportske trenažne procese.
Optimalna nadmorska visina na kojoj se nalazi hotel, omogućava sprovođenje treninga sa maksimalnim intezitetima i postojanje svih pozitivnih komponenti nedostatka kiseonika u cilju poboljšanja performansi sportista.

Na prostoru od 8 hektara smešteni su brojni sportski tereni: 5 terena za fudbal, 6 terena za košarku, 6 terena za tenis, 6 terena za odbojku, 2 terena za rukomet, uključujući i savremeno opremljenu teretanu.

Hotel raspolaže i svim potrebnim kapacitetima za pripreme sportista borilačkih veština. U neposrednjoj blizini hotela su brojne staze, šumski i otvoreni putevi na nadmorskoj visini od 1200 m nadmorske visine, pogodnih za trčanje i šetnju.

Čist vazduh, optimalna temperatura, različitost terena i optimalna nadmorska visina, predstavljaju izuzetno povoljan prirodni ambijent za svaki boravak i rad, a posebno mogu biti „vetar u jedra“ svim sportistima, za postizanje vrhunskih rezultata

OPIS SMEŠTAJA

Economic soba (15 – 21m²) sadrži: kablovsku televiziju, lični sef, telefon sa direktnim biranjem, kablovski i bežični internet, mini bar,elektronsko zaključavanje vrata, pisaći sto, prozore koji se otvaraju i kupatilo (tuš kabina, fen za kosu, ogledalo za gornji deo figure, kozmetičko ogledalo, SOS signal). U ovoj sobi mogu boraviti najviše 2 osobe.

Standard soba (21,5 – 25m²) sadrži: kablovsku televiziju, lični sef, telefon sa direktnim biranjem, kablovski i bežični internet, mini bar,elektronsko zaključavanje vrata, pisaći sto, prozore koji se otvaraju i kupatilo (tuš kabina, fen za kosu, ogledalo za gornji deo figure, kozmetičko ogledalo, SOS signal). U ovoj sobi može boraviti najviše 4 osobe.

Comfort soba (25 – 33,5m²) sadrži: kablovsku televiziju, lični sef, telefon sa direktnim biranjem, kablovski i bežični internet, mini bar,elektronsko zaključavanje vrata, pisaći sto, prozore koji se otvaraju i kupatilo (tuš kabina, fen za kosu, ogledalo za gornji deo figure, kozmetičko ogledalo, SOS signal). U ovoj sobi može boraviti najviše 4 osobe.

Family soba (33,5 – 37m²) sa dve odvojene prostorije sadrži: kablovsku televiziju, lični sef, telefon sa direktnim biranjem, kablovski i bežični internet, mini bar,elektronsko zaključavanje vrata, pisaći sto, prozore koji se otvaraju i kupatilo (tuš kabina, fen za kosu, ogledalo za gornji deo figure, kozmetičko ogledalo, SOS signal). U ovoj sobi može boraviti najviše 5 osoba.

De lux apartman (47,5m²) sastoji se od spavaće sobe sa kupatilom (jacuzzi kada, tuš kabina, fen za kosu, ogledalo za gornji deo figure, kozmetičko ogledalo, SOS signal) i jacuzzi kadom, dnevnim boravkom i još jednim kupatilom. Sadrži: kablovsku televiziju, lični sef, telefon sa direktnim biranjem, kablovski i bežični internet, mini bar,elektronsko zaključavanje vrata, pisaći sto i prozore koji se otvaraju.  U ovom apartmanu mogu boraviti najviše 2 osobe.

Family apartman (48,5 – 56 m²) sastoji se od 2 spavaće sobe i dnevnog boravka. Sadrži: kablovsku televiziju, lični sef, telefon sa direktnim biranjem, kablovski i bežični internet, mini bar,elektronsko zaključavanje vrata, pisaći sto, prozore koji se otvaraju i kupatilo (tuš kabina, fen za kosu, ogledalo za gornji deo figure, kozmetičko ogledalo, SOS signal). U ovom apartmanu mogu boraviti najviše 4 osobe.

Superior apartman (83m²) sastoji se od 2 spavaće sobe i dnevnog boravka. Sadrži: kablovsku televiziju, lični sef, telefon sa direktnim biranjem, kablovski i bežični internet, mini bar,elektronsko zaključavanje vrata, pisaći sto, prozore koji se otvaraju i 2 kupatila (tuš kabina/ jacuzzi kada, fen za kosu, ogledalo za gornji deo figure, kozmetičko ogledalo, SOS signal). U ovom apartmanu mogu boraviti najviše 4 osobe.

 Spa apartman (100m²) sastoji se od spavaće sobe sa kupatilom (jacuzzi kada, tuš kabina, fen za kosu, ogledalo za gornji deo figure, kozmetičko ogledalo, SOS signal), dnevnog boravka, još jednog kupatila i zatvorene terase sa jacuzzi kadom i saunom. Sadrži: kablovsku televiziju, lični sef, telefon sa direktnim biranjem, kablovski i bežični internet, mini bar,elektronsko zaključavanje vrata, pisaći sto i prozore koji se otvaraju.  U ovom apartmanu mogu boraviti najviše 2 osobe.

 Deluxe i deluxe + sobe  nalaze se u mirnom delu Konačišta Junior. Prilagođene su porodicama sa malom decom, poslovnim ljudima kao i osobama sa invaliditetom. Kao deo All seasons sport and spa resort-a usko su povezane sa Hotelom Junior, a gostima su na raspolaganju i svi sadržaji koji su u sklopu hotela Junior.

 Deluxe soba (17 m²) sadrži: kablovsku televiziju, lični sef, telefon sa direktnim biranjem, kablovski i bežični internet, mini bar, elektronsko zaključavanje vrata, pisaći sto, prozore koji se otvaraju i kupatilo (tuš kabina, fen za kosu, ogledalo za gornji deo figure, kozmetičko ogledalo, SOS signal). U ovoj sobi mogu boraviti najviše 2 osobe.

Deluxe + soba (22 m²) sadrži: kablovsku televiziju, lični sef, telefon sa direktnim biranjem, kablovski i bežični internet, mini bar, elektronsko zaključavanje vrata, pisaći sto, prozore koji se otvaraju i kupatilo (tuš kabina, fen za kosu, ogledalo za gornji deo figure, kozmetičko ogledalo, SOS signal). U ovoj sobi mogu boraviti najviše 3 osobe (2 odraslih i 1 dete)..

 

+ MAPA
+ NAPOMENE

USLOVI PLAĆANJA:

 • Uplata akontacije od najmanje 30% dva dana po izdavanju profakture, a ostatak 15 dana pre ulaska u hotel. Ukoliko dođe do nepoštovanja roka, hotel Junior zadržava pravo da otkaže rezervaciju.

CENE NE UKLJUČUJU:

 • Boravišnu taksu po ceni od: deca od 7 do 15 godina 50 RSD, a preko 15 godina 100 RSD, po danu, deca do 7 godina oslobođena su plaćanja boravišne takse

CENA UKLJUČUJE:

 • Cenu po sobi po noćI. Smeštaj na bazi noćenja sa polupansionom (HB), doručak i večera – švedski sto (u slučaju promene situacije zbog virusa COVID 19 – set meni),za određeni broj osoba, u sobi koju izaberete, a sve u zavisnosti od kolone koju posmatrate.
 • PDV

DOPLATE ZA DECU:

 • Prvo dete 0-6 godina u pratnji dve odrasle osobe besplatno – ako koristi zajednički ležaj.
 • Drugo dete 0-6 godina kao i dete od 7-11 godina u pratnji dve odrasle. punoplative osobe plaća 1.400 RSD smeštaj sa polupansionom po
+ CENOVNIK
TERMIN POLUPANSION 30.09 – 20.12.2020 20-27.12.2020
6=7 noći
03-10.01.2021
min noćenja 5
10.-31.01.2021
6=7 noći
31.01-16.02.2021
min noćenja 5
16.-28.02.2021
6=7 noći
NOVA GODINA
27/12-03/01
Cena sobe za 2 osobe ECONOMIC SOBA 6.350 6.800 9.300 7.400 9.100 7.400 67.400
STANDARD SOBA 7.150 7.600 10.100 8.200 9.900 8.200 75.600
COMFORT SOBA 7.750 8.200 10.700 8.800 10.500 8.800 78.000
PORODIČNA SOBA 8.750 9.200 11.700 9.800 11.500 9.800 87.000
Cena sobe za 3 osobe STANDARD SOBA 9.150 9.600 12.100 10.200 11.900 10.200 86.600
COMFORT SOBA 9.750 10.200 12.700 10.800 12.500 10.800 89.000
PORODIČNA SOBA 10.750 11.200 13.700 11.800 13.500 11.800 98.000
Cena sobe za 4 osobe STANDARD SOBA 11.150 11.600 14.100 12.200 13.900 12.200 /
COMFORT SOBA 11.750 12.200 14.700 12.800 14.500 12.800 119.063
PORODIČNA SOBA 12.750 13.200 15.700 13.800 15.500 13.800 128.063

CENOVNIK PO SOBI/PO NOĆI 2020-2021. Smeštaj na bazi noćenja sa polupansionom (HB), doručak i večera – švedski sto.

DOPLATE ZA DECU:

 • Prvo dete 0-6 godina u pratnji dve odrasle osobe besplatno – ako koristi zajednički ležaj.
 • Drugo dete 0-6 godina kao i dete od 7-11 godina u pratnji dve odrasle. punoplative osobe plaća 1.400 RSD smeštaj sa polupansionom po

DELUXE SOBE JUNIOR

CENOVNIK PO SOBI/ PO NOĆI 2020-2021

SOBA min
noćenja
DELUXE SOBA DELUXE + SOBA
ZA 2 OSOBE ZA 2 OSOBE ZA 3 OSOBE
PERIOD HB HB HB
30.09 – 20.12.2020 7.750 8.750 10.750
20.12 – 27.12.2020 9.100 9.700 11.700
03.01 – 10.01.2021 5 11.600 12.200 14.200
10.01 – 31.01.2021 9.700 10.300 12.300
31.01 – 16.02.2021 5 11.400 12.000 14.000
16.02 – 28.02.2021 9.700 10.300 12.300

CENOVNIK PO SOBI/PO NOĆI 2020-2021. Smeštaj na bazi noćenja sa polupansionom (HB), doručak i večera – švedski sto.

DOPLATE ZA DECU:

 • Prvo dete 0-6 godina u pratnji dve odrasle osobe besplatno – ako koristi zajednički ležaj.
 • Drugo dete 0-6 godina kao i dete od 7-11 godina u pratnji dve odrasle. punoplative osobe plaća 1.400 RSD smeštaj sa polupansionom po

APARTMANI JUNIOR

CENOVNIK NAJAM/ PO NOĆI 2020-2021

APARTMAN min
noćenja
DELUX
(1-2 pax)
FAMILY
(1-4 pax)
SUPERIOR
(1-4 pax)
SPA
(1-2 pax)
PERIOD NA NA NA NA
30.09 – 20.12.2020 10.600 14.600 16.600 24.600
20.12 – 27.12.2020 11.800 15.800 17.800 25.800
03.01 – 10.01.2021
31.01 – 16.02.2021
5 14.100 18.100 20.100 28.100
10.01 – 31.01.2021 12.000 16.000 18.000 26.000
16.02 – 28.02.2021 11.300 15.300 17.300 25.300

CENA UKLJUČUJE:

-Najam apartmana po danu

-PDV

DOPLATA ZA OBROKE:

-Doručak 300 rsd za odrasle / 150 rsd za decu 7-11 god

-Večera 500 rsd za odrasle / 250 rsd za decu 7-11 god

+ PREVOZ
AUTOBUS Polazak Tip prevoza Odrasli Deca (2-9,99) Bebe (0-1,99)
Beograd (subota, nedelja) OW – jedan pravac  15 11 /
RT – povratna  25 18 /
Novi Sad (nedelja) OW – jedan pravac 19 12 /
RT – povratna  26  16  /
MINIBUS od vrata do vrata Polazak Tip prevoza Odrasli Deca (2-9,99) Bebe (0-1,99)
Beograd (subota, nedelja) OW – jedan pravac  20  20  /
RT – povratna  40  40  /

Cene su izražene u € po osobi

SADRŽAJI HOTELA

 • Recepcija
 • Shopping Centar
 • Beauty salon
 • Mini Bar
 • Bar
 • Banka & menjačnica
 • Frizerski salon
 • Internet
 • Parking
 • Tereni za košarku
 • SPA centar
 • TV
 • Restoran
 • Tereni za tenis
 • Fitness centar
 • Telefon
 • Skijašnica
 • Bilijar
 • Bazen
 • Sef
 • Business Centar
 • Dečija igraonica
 • Jakuzzi
 • Fen za kosu

MOŽDA VAM SE SVIDI

Apartmani Konaci, Kopaonik

Hotel Club A 3*, Kopaonik

Grand Hotel & Spa 4*, Kopaonik

062 853 9397

ponedeljak-petak 10:00-20:00

IMATE PITANJE?

smestaj na tasosu baner
Uniqua baner
Facebook Pagelike Widget

© 2019 Feragosto Travel

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera. Zvanični su samo štampani programi putovanja, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji.