NEI PORI-GRČKA

LETO 2019

Nei Pori, Grčka 2019

Nei Pori je neveliko selo u regiji Pierie, udaljeno od Soluna 110 km. Obližnji veći turistički centri su Paralija, Katerini, Platamon i Leptokarija. Mesto je postalo poznato po ekološki čistoj vodi, lepoj dugačkoj plaži i kristalno plavoj vodi Egejskog mora.

Nei Pori je snabdeven svime što omogućava prijatan odmor. Od makedonske granice je udaljen oko 160 km a od Katerinija je udaljen oko 40 km. Na par kilometara severno od Nei Porija nalazi se i poznato letovalište Platamon, a na jugu, severna delta reke Pinios.

NeiPori ima jako široku i dugačku peščanu plažu, kristalno čisto more, parkove i igrališta za decu, mnogobrojne kafiće, poslastičarnice, taverne, restorane kao i prostrane trgove. Sve ovo ga čini idealnim mestom za porodično letovanje.

Plaža u Nei Poriju je peščana, satkana od najfinijeg, sitnog, zlatno žutog peska, a isti takav je i u vodi, kroz koju se postepeno i polako dolazi do dubine a more je ovde poznato po čistoći i prozirnosti.

Vila Alex, Nei Pori

Vila Okeanis, Nei Pori

Vila Drosia, Nei Pori

turisticka agencija
  •   Tošin bunar 188a L24,   11070 Beograd

  •    Tel/Fax:  +381 11 260 4283

  •    Mob.:  +381 64 531-9553

  •    info@feragosto.com

  •    Radno vreme:  12-18h radnim danima

Naša Lokacija

© 2019 Feragosto Travel

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera. Zvanični su samo štampani programi putovanja, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji.