MAKRIGIALOS-GRČKA
LETO 2020

Makrigialos, Grčka 2020

Ukoliko su vaši zahtevi mirno i što povoljnije letovanje Vaš izbor za leto svakako bi mogao biti Makrygialos ili kako ga mi zovemo Makrijalos. Apartmani i studiji nedaleko od mora, mirno mesto – bez gužve i galame, blizina Soluna, blizina plaže Alikes Kitros čuvene po svom lekovitom blatu, blizina prelepe plaže Bora Bora koja je omiljena i medju Solunjanima samo su neke od prenosti ovog grčkog mesta.

Ako tražite jeftino mesto za odmor sa decom, preporučujemo Vam da ovo leto obratite pažnju na Makrigialos. Ovo ribarsko naselje koje se nalazi u blizini Paralije, seoskog je tipa, širokih ulica i lepih kuća. Plaža je peščana, uža, a more toplo sa postepenom dubinom. Ležaljke i suncobrane dobijate kao i u drugim mestima uz piće u baru, ali postoji i prostor za one koji imaju sopstvene rekvizite. Duž plaže se nalazi šetalište a na suprotnoj strani se postoje restorani i taverne. Sam centar mesta je odvojen od plaže i nalazi se u gornjem delu grada. Tu se nalazi veliki trg, lokalna crkva, radnjice, pekara , apoteka, piljare … Jedan dan u nedelji u blizini trga se otvara i velika pijaca gde možete pronaći sve od namirnica a i druge potrepštine, pa čak i garderobu. Ukoliko volite šetnju trebali biste da odete do susedne uvale, do famozne plaže Bora Bora. Plaža je znatno šira od ove u samom Makrijalos-u, peščana i lepo uređena sa ležaljkama i suncobranima od trske. Takodje na nekih 10-ak km dalje nalazi se i plaža Alikes Kitros poznata po svom lekovitom blatu. Ljubitelji pecanja, mirnog, opuštenog i jefinog letovanja, bez gužve i buke svoje mesto za odmor mogu pronaći baš ovde, u hladu Makrygialos-a…

S obzirom na veliku količini smeštaja, nismo u mogućnosti da sve ponude stavimo na sajt.
Za veću ponudu smeštaja, pozovite agenciju.

VIla Elektra, Makrigialos

Vila Akropolis, Makrigialos

© 2019 Feragosto Travel

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera. Zvanični su samo štampani programi putovanja, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji.