ANTALIJSKA REGIJA
LETOVANJE U TURSKOJ 2020

Antalija, Turska Leto 2020

Antalija je jedno od najposećenijih letovališta južne Turske, koje krase duge, peščane plaže, tirkizno more i luksuzni hoteli. Ova dvomilionska metropola, zahvaljujući svojoj mediteranskoj klimi i fascinantnim plažama, već godinama privlači nove posetioce i vraća one stare. Kao druga najposećenija destinacija u Turskoj od strane turista, predstavlja srce turizma Turske i glavni grad Antalijske regije.

Kemer je tipičan primorski grad koji se nalazi oko  40 km zapadno od Antalije. Ime je dobio od turske reči ’pojas’,  po reci koja se vijuga kroz ovaj grad.

Kombinacija prirode, doživljaja, raznolikosti i kvaliteta, Antalija je pravi biser Mediterana. Ovaj milionski grad nalazi se u istoimenoj provinciji, oivičen planinom Taurus na zapadu. Locirana na turskoj rivijeri, predstavlja jedno od 5 najposećenijih gradova sveta sa preko 10 miliona turista godišnje.

Belek, grad u istoimenoj opštini, nalazi se u Antalijskoj provinciji i predstavlja turistički centar sa hotelskim smeštajima visoke kategorizacije. Plaže duge 16 kilometara od sitnog belog peska, zajedno sa borovinom i eukaliptusom i tirkiznim morem, čine Belek savršenim odmaralištem za porodična putovanja.

Zahvaljujući mirnoj atmosferi, lepim peščanim plažama i prijatnoj mediteranskoj klimi, Side predstavlja idealnu destinaciju za porodična putovanja.

Locirana na južnim obalama antalijske provincije, poznata po gajenju citrusnog voća, tipična je destinacija ’sunca, peska i mora’ . Ostaci drevne istorije iz perioda bronze i Rimskog carstva, zajedno sa spomenicima poput Crvene kule, čine Alanju jednim od najbolje očuvanih seldžučkih gradova danas. U kombinaciji sa modernim dobom, centar grada uveče podseća na ’Vegas pokraj mora’ .

S obzirom na veliku količini smeštaja, nismo u mogućnosti da sve ponude stavimo na sajt.
Za veću ponudu smeštaja, pozovite agenciju.

Ramada Resort Lara 5*,Lara

Throne Seagate Resort 5*, Belek

Innvista Hotel Belek 5*, Belek

Meridia Beach Hotel 5*,Alanja

Oba Time Hotel 3*,Alanja

Kleopatra Miray Hotel 3*,Alanja

Kleopatra Micador 4*,Alanja

Beach Club Doganay 5*,Alanja

Azak Hotel 3*, Alanja

Rixos Premium Tekirova 5*,Kemer

Akka Antendon Hotel 5*, Kemer

Meder Resort Hotel 5*, Kemer

Sumela Garden Hotel 4*,Kemer

Golden Lotus Hotel 4*, Kemer

Sherwood Grenwood Resort 4 *, Kemer

© 2019 Feragosto Travel

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera. Zvanični su samo štampani programi putovanja, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji.