• PRVOMAJSKI SHOPING U SOLUNU

  Termin: 30.04.-06.05.2018.

  BUS PREVOZ

  Prevoz kvalitetnim autobusima turističke klase .

  SOPSTVENI PREVOZ

  Krenite na put vašim vozilom.

  AVIO PREVOZ

  NIJE DOSTUPAN AVIO PREVOZ

     PRVI MAJ U GRČKOJ :   SOLUN-HANIOTI

  Solun (grč. Θεσσαλονίκη [θesaloˈniki]) ili Tesaloniki, drugi je po veličini i značaju grad u Grčkoj, posle Atine. To je i glavni grad istoimenog okruga Solun i periferije Središnja Makedonija. Solun je jedna od najznačajnijih luka Balkana.

  U upravnim granicama grada Soluna živi oko 370 hiljada stanovnika, ali „Velikom Solunu“ (šire gradsko područje), koji se sastoji od 16 gradskih i prigradskih opština, živi 1.104.766 žitelja ili svaki drugi stanovnik Periferije Središnja Makedonija.

  Gravitaciono područje grada obuhvata oko 3-4 miliona stanovnika severne Grčke. Grad je poznat kao velika luka i sajamski centar. U gradu se održava i najveće bijenale grčke dijaspore.

  Iako je Solun savremeni grad velikih bulevara, pravilnih blokova i velikih tgrova i parkova, grad je sačuvao mnoge građevine iz slove prošlosti, posebno one vezane za starorimsko i vizantijsko nasleđe. Grad je takođe bogat muzejima, galerijama i drugim ustanovama kulture, od kojih su neke naddržavnog značaj

  Hanioti (Haniotis) je poznato grčko letovalište smešteno na unutrašnjoj strani poluostrva Kasandra u oblasti Halkidiki. Nalazi se na oko 100 km od Soluna i predstavlja jedno od najlepših turističkih mesta prvog prsta Halkidikija. More u zalivu Toroneos je čisto i toplo, a klima pogodna za razvoj vegetacije. 2006. godine, ovo turističko mesto je bilo zahvaćeno požarom čije posledice su uočljive na brdašcima koji ga natkriljuju.

  Godine 1981. Hanioti je imao 379 stanovnika a 2001. godine 968 stanovinika.

  Vila Golden beach je odličan objekat i nalazi se u samom centru Haniotija, 50 m od plaže. Vila raspolaže 1/2, 1/3 i 1/4 studijima, koji se nalaze na spuštenom prizemlju, prvom, drugom i trećem spratu. U svakom studiju se nalazi TV, klima, opremljena kuhinja, terasa, kupatilo sa tuš kadom i fenom za kosu. Korišćenje klima uređaja i sefa je uključeno u cenu.

  PO OSOBI SMEŠTAJ I PREVOZ

  75€

  Cena obuhvata 4 noćenja u vili Golden Beach u Haniotiju, posetu Solunu, prevoz i usluge vodiča.

  CENA OBUHVATA I NE OBUHVATA

  • SMEŠTAJ DA
  • BUS PREVOZ DA
  • LICENCIRANOG PRATIOCA GRUPEDA
  • PREDSTAVNIK NA DESTINACIJI DA
  • MEDJUNARODNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE NE
  • ODRŽAVANJE HIGIJENE SMEŠTAJNE JEDINICE NE
  • FAKULTATIVNE ULAZNICE I IZLETINE
  • TROŠKOVE ORGANIZACIJE I VODJENJA DA

  DETALJI PUTA

  DAN 1 - BEOGRAD POLAZAK

  30.04.2018 –NOVI SAD –BEOGRAD – Polazak iz Novog Sada u 19:00 h i Beograda u 20:00 h. Noćna vožnja autoputem. Kraća usputna zadržavanja radi odmora i graničnih formalnosti.

  DAN 2 -SOLUN-HANIOTI

  01.05.2018.– SOLUN – HANIOTI – Dolazak u Solun u prepodnevnim satima. Poseta Srpskom vojnčkom groblju na Zejtinliku, odlazak do crkve Sv. Dimitrija – zaštitnika Soluna. Panoramsko razgledanje grada autobusom (Bela kula, Galerijev luk, Rotonda, Via Egnatia, Aristotelov trg). Slobodno vreme za šetnju.  Nastavak putovanja  za Hanioti. Po dolasku, smeštaj u studije. Noćenje.

  DAN 3-5- HANIOTI

  02.05.2018. – 04.05.2018. HANIOTI  – Slobodno vreme za individualne aktivnosti, za kupanje i sunčanje ili za odlazak na izlete.
  Fakultativni izlet do plaže Ksenija i vidikovca Akritas ef Zin (najvećeg vinskog podruma u severnoj Grčkoj sa preko 600 vrsta vina iz cele Grčke). Obilazak crkve Sv. Petke.
  Fakultativni izlet do Uranopolisa. Vožnja  brodom oko Svete Gore. Odlazak do manastira Kakovo- metoha manastira Hilandar.

  DAN 6- SOLUN

  05.05.2018.– HANIOTI – SOLUN – BEOGRAD – NOVI SAD –  Napuštanje apartmana i odlazak autobusom za Solun. Prvomajski shopping u Cosmosu, ulica Tsimiski i prodavnici kože. Polazak za Srbiju u popodnevnim satima. Usputna kraća zadržavanja radi odmora i graničnih  formalnosti.

  DAN 7- BEOGRAD-NOVI SAD

  06.05.2018. – BEOGRAD – NOVI SAD – Dolazak u Srbiju u ranim jutarnjim satima.

  smestaj na tasosu
  smestaj na tasosu
  osiguranje uniqa turisticka agencija

  Like Us On Facebook

  Tošin Bunar 188a L24

  11070 Beograd, Srbija

  Tel: +381 11 260 4283

  Fax: +381 11 260 4283

  Mob: +381 64 531 9553

  info@feragosto.com

  Radno vreme:

  10-19 h radnim danima

  Naša lokacija


  Blog


  Mailing Lista


  © Copyright 2018 Feragosto travel d.o.o.

  Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera. Zvanični su samo štampani programi putovanja, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji.