• PRVOMAJSKI URANAK NA TASOSU

  OBILAZAK SOLUNA I KAVALE

  BUS PREVOZ

  Prevoz kvalitetnim autobusima turističke klase .

  SOPSTVENI PREVOZ

  Krenite na put vašim vozilom.

  AVIO PREVOZ

  Avio prevoz nije dostupan na ovoj destinaciji.

     PRVI MAJ NA TASOSU - ŠOPING I OBILAZAK SOLUNA I KAVALE:   TERMIN: 28.04.-02.05.2018.

  Prvi Maj na Tasosu uz obilazak Soluna i Kavale

  Ove godine održaće se prvomajski party, treći po redu u trajanju od 4 dana. Susreti se organizuju u Grčkoj na ostrvu Tasos. Destinacija je jedna od najlepših za ovakav vid duženja. Ostrvo je jedinstvene lepote izvajano harmonijom prirode i ljudi. Najsevernije je ostrvo Egeja i jedno od najlepših ostrva Grčke. Poznato je po belom mermeru i dobrom medu, kristalno čistom moru i brojnim pešcanim uvalicama.
  Tasos,ostrvo koje opčinjava, veže i zavodi i danju i noću.
  Prvomajski uranak na Tasosu predstavlja izuzetnu priliku, da se pored sticanja novih prijateljstava, oslobodite stresa i loših vibracija uz sportske aktivnosti preko dana, izlete i gušterisanje. A tokom večeri plesaćemo uz zavodljive zvuke Kubanske i Grčke muzike.

  OPIS SMEŠTAJA:

  Grupa će biti smeštena u privatnim apartmanima u mestu Potos na jugu ostrva. Sve smeštajne jedinice poseduju čajnu kuhinju sa priborom, klimu, terasu, tv i kupatilo. Svi smeštajni kapaciteti se nalaze do 500m  od centra Potosa.

  S obzirom da postoji više apartmanskih kuća u kojima će klijenti biti smešteni, prilikom rezervacije treba napomenuti ko bi sa kim voleo da bude u istoj kući.

  SOPSTVENI PREVOZ:

  • CENA ARANŽMANA SE UMANJUJE ZA 30 € ZA ODRASLE I 25 € ZA DECU 
  • CENA ARANŽMANA IZ NIŠA SE UMANJUJE ZA 20 € ZA ODRASLE I 15 € ZA DECU

  Uslovi i način plaćanja:

  • 40% prilikom rezervacije a preostali iznos do pune cene aranžmana najkasnije 10 dana pre početka putovanja.
  • 40% prilikom rezervacije a preostali iznos do pune cene aranžmana u jednakim mesečnim ratama odloženo čekovima građana zaključno sa 05.08. 2018. po prodajnom kursu Banke Intesa na dan deponovanja čekova (10 dana pre početka putovanja)
  • 40% prilikom rezervacije a preostali iznos do pune cene aranžmana u jednakim mesečnim ratama preko administrativne zabrane.

  DOPLATA ZA 1/1 SOBU iznosi 75% od cene aranžmana.

  DOPLATA ZA DODATNO SEDIŠTE U AUTOBUSU 60 €.

  POPUSTI:
  *Popust se ostvaruje u pratnji dve punoplatežne osobe. Sve osobe starije od 10 godina smatraju se odraslim osobama.

  dete od 2-10 godina na zajedničkom ležaju: ostvaruje popust od 40% (ima sedište u autobusu, nema krevet u hotelu).*

   

  PERIOD BORAVKA
  28/04-02/05
  5 dana / 3 noći
  1/2 STD1/3 STD1/4 STD1/4 APP
  First minute cena
  Ograničen broj
  116€106€96€99€
  Redovna cena126€116€106€109€

  CENA OBUHVATA I NE OBUHVATA

  • SMEŠTAJ DA
  • BUS PREVOZ DA
  • LICENCIRANOG PRATIOCA GRUPEDA
  • PREDSTAVNIK NA DESTINACIJI DA
  • MEDJUNARODNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE NE
  • POVRATNA KARTA ZA TRAJEKT 6€ NE
  • FAKULTATIVNE ULAZNICE I IZLETINE
  • TROŠKOVE ORGANIZACIJE I VODJENJA DA

  DETALJI PUTA

  DAN 1 - NOVI SAD-TASOS

  Polazak iz Novog sada u večerjim časovima (tačno vreme i mesto biće poznati dva dana pred putovanje). Noćna vožnja preko Makedonije i Grčke sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora.

  DAN 2 -SOLUN

  Dolazak u Solun u jutarnjim satima. Panoramsko razglednje grada: Bela kula, Rotonda, Trijumfalna kapija, crkve Sv. Sofije, Sv. Dimitrija, Aristotelov trg, Galerijev Slavoluk. Obilazak čuvenog vojničkog groblja Zejtinlik, gde se nalaze posmrtni ostaci više od 7.000 srpskih vojnika poginulih u Prvom svetskom ratu. Fakultativno odlazak do fabrike kože i tržnog centra Cosmos. Slobodno vreme do 16H. Nastavak puta ka Tasosu i dolazak u večernjim satima. Smeštanje u sobe.

  DAN 3-4-TASOS

  Slobodno vreme tokom dana uz sportske aktivnosti i takmičenja u raznim disciplinama, za kupanje i sunčanje, fakultativne izlete po ostrvu, kao i druge zabavne aktivnosti. U večernjim satima, plesaćemo za našu dušu u lokalnim kafićima i klubovima ili ćemo pevati uz karaoke.

  DAN 5-KAVALA-SRBIJA

  Polazak za Kavalu u ranim jutarnjim časovima. Panoramsko razgledanje grada Kavale. Slobodno vreme u centru za individualno razgledanje i šoping. Oko podneva polazak za Srbiju. Dolazak u Srbiju u ranim jutarnjim časovima. (kraj usluga).

  CENE FAKULTATIVNIH IZLETA PO OSOBI:
  Cene izleta su podležne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvođenje fakultativnih izleta je 20 putnika – a u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate.

  • Odlazak do tržnih centara Jumbo i Cosmos i poseta fabrici kože (mogućnost kupovine kožnih jakni i ostalih odevnih predmeta od kože po proizvodnim cenama) – 5 €.
  • Obilazak Tasosa 20€
  smestaj na tasosu
  smestaj na tasosu
  osiguranje uniqa turisticka agencija

  Like Us On Facebook

  Tošin Bunar 188a L24

  11070 Beograd, Srbija

  Tel: +381 11 260 4283

  Fax: +381 11 260 4283

  Mob: +381 64 531 9553

  info@feragosto.com

  Radno vreme:

  10-19 h radnim danima

  Naša lokacija


  Blog


  Mailing Lista


  © Copyright 2018 Feragosto travel d.o.o.

  Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera. Zvanični su samo štampani programi putovanja, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji.