• EVIA – NEOS PIRGOS – SKIJATOS – ATINA

  MALO MORE MALO GRAD

  BUS PREVOZ

  DOSTUPAN KOD OVOG ARANŽMANA

  SOPSTVENI PREVOZ

  NIJE DOSTUPAN KOD OVOG ARANŽMANA

  AVIO PREVOZ

  NIJE DOSTUPAN KOD OVOG ARANŽMANA

     #54 CENA 115€ :   TERMIN 26.05.-03.06.2018 i 20.09-28.09.2018

  Evia se ponosi i termalnim izvorima. Jedna od najpoznatijih je grčkih banja Edipsos, 7 km od Neos Pirgosa, gde voda, temparature od 30 do 70 stepeni, izvire iz kamena na obali mora. Prirodni bazenčići sa toplom vodom i prelepi vodopadi, sa stijena u plićaku, prava su meka . Zato i ne čudi što su u Edipsosu svome srcu lek pokušale da pronađu Merilin Monro i Marija Kalas, a svoje umorne kosti da ugreju Vinston Čerčil i kralj Petar Prvi Karađorđević.

  OPIS I LOKACIJA HOTELA : Smeštaj je u nekom od navedenih hotela do popune kapaciteta:

  • NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA: U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 15:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova. Svaki hotel ima restoran. Svaka soba ima tuš/WC. Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi.
   – Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.
   – Objašnjenje: kontinentalni švedski sto – manji izbor namirnica i uglavnom je slatki doručak. Uglavnom je zastupljena internacionalna kuhinja. U pojedinim smeštajnim objektima treći i četvrti ležaj mogu biti pomoćni. Dimenzija i izgled pomoćnog ležaja zavise od mogućnosti smeštajnih objekata, može biti sofa na razvlačenje, ali je uglavnom standardne veličine tako da je zbog pomoćnog ležaja, trećoj odrasloj osobi odobren popust u iznosu od 5 %.  Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj…) Jačina signala Wi-Fi internet konekcije zavisi od kvaliteta signala koji pruža provajder koji je hotel odabrao i od trenutnog broja korisnika na mreži. Organizator putovanja ne može da utiče i nije odgovoran za kvalitet Wi-Fi konekcije.

  USLOVI  PLAĆANJA:

  • PLAĆANJE  SE  VRŠI  U  DINARSKOJ  PROTIVVREDNOSTI  PO  KURSU  INTESA BANKE NA  DAN  UPLATE
   • Gotovinski – rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 40%, a ostatak se plaća najkasnije 15 dana pre datuma polaska.
   • Doplata za 1/1 sobu: 40% od cene aranžmana  Sopstveni prevoz :Ne postoji mogućnost umanjena cene za sopstveni prevoz

    

  CENA: 115€

  CENA ARANŽMANA OBUHVATA: 

   • prevoz autobusom turističke klase na relacijama navedenim u programu sa klimom, TV-om i audio opremom)
   • smeštaj u aparmanima /studije na bazi 7 noćenja ( svaki studio/apartman ima svoju kuhinju,kupatilo, terasu 50 m od mora)
   • trajekt do ostrva Evija
   • Celodnevni izlet u Edipsos
   • Celodnevni Izlet u Atinu
   • troškove organizacije i vođenja aranžmana, usluge licenciranog pratioca grupe

    

  CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

  • međunarodno zdravstveno osiguranje za ceo period boravka 8 € (izdaje se u agenciji),
  • Izlet na Skijatos – 20 € ( uključen obilaz Skijatosa, Kukunaros plaže, piće na brodu uz muziku)
  • Individualni troškovi, ulaznice Potpisivanjem ugovora putnik je dužan da prihvati mesto u autobusu koje mu dodeli agencija, naknadne izmene nisu moguće. U cene nije uračunata grčka boravišna taksa. U trenutku objavljivanja cenovnika, ona iznosi 0.5€ po smeštajnoj jedinici i danu, i nije poznato da li se plaća u agenciji ili na licu mesta vlasniku objekta

  PROGRAM PUTOVANJA:

  1.dan.. Polazak iz Novog Sada, Beograda sa dogovorenog mesta. Noćna vožnja kroz Srbiju, Makedoniju prema Grčkoj.

  2.dan… Dolazak u Grčku (Eviju-Neos Pirgos) u jutarnjim časovima. Smeštaj u apartmane/studie Slobodno vreme za kupanje. Noćenje.

  3. dan.. Dan predviđen za izlet u Edipsos – Evia se ponosi i termalnim izvorima. Jedna od najpoznatijih je grčkih banja Edipsos, 7 km od Neos Pirgosa, gde voda, temparature od 30 do 70 stepeni, izvire iz kamena na obali mora. Prirodni bazenčići sa toplom vodom i prelepi vodopadi, sa stijena u plićaku, prava su meka . Zato i ne čudi što su u Edipsosu svome srcu lek pokušale da pronađu Merilin Monro i Marija Kalas, a svoje umorne kosti da ugreju Vinston Čerčil i kralj Petar Prvi KarađorđevićNoćenje.

  4.dan… Slobodno vreme ili fakultativni odlazak brodom do ostrva Skijatos. Boravak na čuvenoj plaži Kukunares oko 3 h, ukrcavanje na brod, odlazak do grada Skijatosa sa vodičem i obilazak grada Skijatosa. Slobodno vreme u gradu do povratka. U povratku žurka na brodu u organizaciji kapetana broda uz uzo i muziku lagano se vraćamo u Neos PirgosNoćenje.

  5. dan..  Slobodno vreme za kupanje i individualne aktivnostiNoćenje.

  6. dan… Izlet za Atinu autobusom oko 180 km udaljenosti od Neos Pirgosa sa usputnim pauzama polazak ka glavnom gradu Evije – Halkidi. Kratko ćemo se zaustaviti na  mestu gde je zaliv najuži, i gde su još u staroj Grčkoj napravili most, nalazi se glavni grad Halkida, koji je manjim delom na kopnu, a većim na ostrvu. Stari most čini atraktivnim mogućnost da se sa njega posmatra smena plime i oseke, odnosno more ispod mosta teče kao reka i pravac menja dva puta u toku dana. Struje su tako jake da brodići jedva plove kada idu „uz vodu“. Nastavak putovanja do Atine. Obilazak Atine sa vodičem: Panoramsko razgledanje grada autobusom: Trg Omonija (najstariji u Atini), Neo-klasične zgrade Nacionalne Biblioteke, Akademije nauka, Univerziteta i starog Parlamenta (sada Nacionalni Istorijski Muzej). Najveći atinski trg Sintagma sa neo-klasičnom zgradom Novog Parlamenta (izvorno je služila kao Kraljevska Palata grčke monarhije do 1924.god., nakon opsežnog renoviranja, od 1936. pa nadalje zgrada Parlamenta)U predvorju se nalazi grob neznanog junaka koga čuvaju Evzoni (predsednička garda) u tradicionalnoj uniformi, ceremonijalna smena straže je svakog sata. Obilazak starog Olimpijskog stadiona, gde su 1896. godine održane prve moderne Olimpijske igre, i Zevsovog hrama (kolosalna građevina počela je da se gradi u 5.veku p.n.e., nije završena sve do vladavine rimskog cara Hadrijana u 2.veku). Fakultativni odlazak autobusom do Akropolja gde su remek dela zlatnog doba Atine. Obilazak Akropolja: Propileji (437.- 432.god.p.n.e.), monumentalna vrata Akropolja; Partenon-hram boginje Atine (5.vek p.n.e.); Erehteon, hram jonskog stila (421.-406.god.p.n.e.) sa čuvenim “tremom devica” i 6 ženskih figura (karijatide). Slobodno vreme do povratka  kombinovano. Dolazak u Neos Pirgos. Noćenje.

  7. dan..   Slobodno vreme za kupanje ili individualnu aktivnost. Noćenje.

  8.  dan Slobodno vreme za kupanje ili individualnu aktivnost. Noćenje.

  9. dan.. . Napuštanje sobaPolazak prema luci, ukrcavanje na trajekt. Dnevna-noćna vožnja. Nastavak putovanja kroz Grčku, Srbiju sa usputnim  pauzama. Dolazak u Beograd/Novi Sad  u kasnim večernjim časovima  Nastavak putovanja za R. Srpsku.

  smestaj na tasosu
  smestaj na tasosu
  osiguranje uniqa turisticka agencija

  Like Us On Facebook

  Tošin Bunar 188a L24

  11070 Beograd, Srbija

  Tel: +381 11 260 4283

  Fax: +381 11 260 4283

  Mob: +381 64 531 9553

  info@feragosto.com

  Radno vreme:

  10-19 h radnim danima

  Naša lokacija


  Blog


  Mailing Lista


  © Copyright 2018 Feragosto travel d.o.o.

  Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera. Zvanični su samo štampani programi putovanja, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji.