• DOČEK NOVE GODINE

  GRADSKE TURE SA VODIČEM

  Docek Nove godine 2018 i Aranžmani “Gradovi Evrope” napravljeni su za putnike, koji žele da na jednostavan, brz i jeftin nacin upoznaju druge gradove i njihove stanovnike, hranu, energiju i nacin zivota drugih Evropljana. Prilika koja vam omogućava da uz vodica prodjete ulicama Evropskih metropola, isprobate kuhinjske specijalitete grada kojeg posecujete i udahnete zivot vodjeni energijom domacina. U ponudi su aranzmani koji nude prevoz autobusom na jednu, dve ili tri noci, gde se akcenat svakako baca na mesta koja obilazite, dok u senku padaju, kao manje vazni, nacin prevoza i smestaj. Na ovakav nacin mozete da obidjete vise gradova za kratko vreme i malo novca. Za one koji vole brzi i komforniji prevoz, nudimo mogucnost prevoz avionom s tim da u ovom slucaju mozete obici samo jedan grad i proilicno dobro ga upoznati. Tradicionalan docek Nove godine na trgovima u gradovima Evrope, bice uprilicen na spektakularan nacin i ove godine 2018. Na trgovima ovih gradova bice organizovana ceremonija  koja ukljucuje i scenski i mizicki performans uz odbrojavanje i ponocni vatromet. U Evropi, Nova Godina najpre dolazi u Moskvu koja smatra svojom duznoscu da je doceka na velicanstven i spektakularan nacin.

  Osetite prazničnu euforiju putovanjem za Amsterdam, Kopenhagen, Barselonu, Moskvu, Beč, Berlin, Sankt Petersburg, Pariz, Salcburg, Rim, Milano, Istanbul, Solun, Dvorce Bavarske… Odaberite odmah neko od putovanja po Evropi i posetite evrospke gradove u najčarobnijem trenutnku. Proverite da li novogodišnja dekoracija čini Pariz izuzetnim, da li je Moskva bajkovita pod snegom, gde je najbolji vatromet u Berlinu. Ne prpoustite jedinstvenu priliku – Nova godina 2018. – Doček Nove godine – Novogodišnja putovanja! Ostvarite novogodišnje želje uz nezaboravna novogodišnja putovanja sa najdražom osobom!

  PRVI MAJ U GRČKOJ smestaj na tasosu
  smestaj na tasosu
  osiguranje uniqa turisticka agencija

  Like Us On Facebook

  turisticka agencija

  Tošin bunar 188a L24
  11070 Beograd, Srbija
  Tel: +381 11 260 4283
  Faks: +381 11 260 4283
  Mob: +381 64 531-9553
  info@feragosto.com
  Radno vreme:
  od 10 do 17 h radnim danima.

  Naša lokacija


  Blog


  Like Us On Facebook

  © Copyright 2016 Feragosto travel d.o.o. Design by Pocetak.NET

  Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera. Zvanični su samo štampani programi putovanja, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji.