• DOČEK NOVE GODINE

  GRADSKE TURE SA VODIČEM

  Docek Nove godine 2018 i Aranžmani “Gradovi Evrope” napravljeni su za putnike, koji žele da na jednostavan, brz i jeftin nacin upoznaju druge gradove i njihove stanovnike, hranu, energiju i nacin zivota drugih Evropljana. Prilika koja vam omogućava da uz vodica prodjete ulicama Evropskih metropola, isprobate kuhinjske specijalitete grada kojeg posecujete i udahnete zivot vodjeni energijom domacina. U ponudi su aranzmani koji nude prevoz autobusom na jednu, dve ili tri noci, gde se akcenat svakako baca na mesta koja obilazite, dok u senku padaju, kao manje vazni, nacin prevoza i smestaj. Na ovakav nacin mozete da obidjete vise gradova za kratko vreme i malo novca. Za one koji vole brzi i komforniji prevoz, nudimo mogucnost prevoz avionom s tim da u ovom slucaju mozete obici samo jedan grad i proilicno dobro ga upoznati. Tradicionalan docek Nove godine na trgovima u gradovima Evrope, bice uprilicen na spektakularan nacin i ove godine 2018. Na trgovima ovih gradova bice organizovana ceremonija  koja ukljucuje i scenski i mizicki performans uz odbrojavanje i ponocni vatromet. U Evropi, Nova Godina najpre dolazi u Moskvu koja smatra svojom duznoscu da je doceka na velicanstven i spektakularan nacin.

  Osetite prazničnu euforiju putovanjem za Amsterdam, Kopenhagen, Barselonu, Moskvu, Beč, Berlin, Sankt Petersburg, Pariz, Salcburg, Rim, Milano, Istanbul, Solun, Dvorce Bavarske… Odaberite odmah neko od putovanja po Evropi i posetite evrospke gradove u najčarobnijem trenutnku. Proverite da li novogodišnja dekoracija čini Pariz izuzetnim, da li je Moskva bajkovita pod snegom, gde je najbolji vatromet u Berlinu. Ne prpoustite jedinstvenu priliku – Nova godina 2018. – Doček Nove godine – Novogodišnja putovanja! Ostvarite novogodišnje želje uz nezaboravna novogodišnja putovanja sa najdražom osobom!

  smestaj na tasosu
  smestaj na tasosu
  osiguranje uniqa turisticka agencija

  Like Us On Facebook

  Tošin Bunar 188a L24

  11070 Beograd, Srbija

  Tel: +381 11 260 4283

  Fax: +381 11 260 4283

  Mob: +381 64 531 9553

  info@feragosto.com

  Radno vreme:

  10-19 h radnim danima

  Naša lokacija


  Blog


  Mailing Lista


  © Copyright 2018 Feragosto travel d.o.o.

  Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera. Zvanični su samo štampani programi putovanja, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji.